Companie

REMATINVEST a fost fondată în anul 2003 la Cluj-Napoca, ca joint-venture româno-german, având la origini societatea Remat Sălaj S.A. şi grupul german SCHOLZ AG. Împreună cu societăţile din cadrul grupului, REMATINVEST se numără printre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din România. Cu o tradiţie de peste o jumătate de secol, societăţile din grup desfăşoară o gama diversă de activităţi în domeniul colectării, prelucrării şi comercializării materialelor refolosibile (metale feroase şi neferoase, hârtie), la un înalt nivel de calitate, nivel impus de piaţă şi de cerinţele standardelor. Experienţa şi dezvoltarea continuă a societăţii sunt punctele noastre tari. Cu baze de procesare de-a lungul întregii Transilvanii, societatea noastră furnizează produse de calitate consumatorilor locali şi externi. La sfârșitul anului 2016, Chiho Environmental Group (CEG) a finalizat achiziția Scholz Holding GmbH ("Scholz"), unul dintre cei mai mari reciclatori de metal din lume, cu capacitate avansată de procesare de VSU, deci azi, Rematinvest este membră a grupului Chiho Environmental Group, una dintre cele mai mari companii de reciclare a metalelor din China. Fiind un grup activ pe plan internațional, CEG și-a propus să devină unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de materii prime, atât în regiunea Asia-Pacific, cât și în Europa și SUA.

Seriozitatea în îndeplinirea angajamentelor faţă de clienţii şi partenerii noştri au făcut ca REMATINVEST să devinã unul dintre cei mai importanţi şi de încredere jucători de pe piaţa materialelor refolosibile din România şi nu numai.

Pentru a face faţă competiţiei crescânde de pe piaţă, considerăm ca fiind esenţial să satisfacem la un grad ridicat solicitările clienţilor privind calitatea produselor livrate. Acest lucru se poate realiza doar investind continuu în utilaje performante şi tehnologii moderne pentru prelucrarea şimanipularea materialelor, dar şi cu personal dedicat care să conştientizeze importanţa calităţii şi a lucrului bine făcut.

Catalogul electronic de prezentare al firmei se poate descărca de la adresele de mai jos:


Rematinvest
Deschiși spre colaboare

Suntem profesioniști în colectare și reciclare și avem probabil cea mai mare arie de acoperire dintre firmele de profil din România. Obiectul nostru de activitate este: colectare, procesare, valorificare deșeuri de materiale feroase, neferoase, hârtie, carton, lemn, plastic și deșeuri de ambalaje. Asigurăm documente de trasabilitate conform reglementărilor în vigoare.

Contactați-ne!